TOBB Mesleki Eğitim Merkezi

WEB https://hakkarimesem.meb.k12.tr
Adres : Aşağı Merzan Mah. Sanayi Sitesi Karşısı Merkez/HAKKARİ
VİZYON : "Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yaygın eğitim ile mesleki eğitimi kurumsallaştıran, çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilikleri topluma aktaran ve bu şekilde toplumsal mutluluğa ve kalkınmaya hedeflenen bir kurum olmaktır."
MİSYON : "Halkın yaşam kalitesini yükselterek, toplumsal refahı arttırmak için; yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde, toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak, öğrenme, iş ve yaşam becerilerini geliştirecek, her zaman ve her yerde uygulanabilecek yaygın eğitim programlarını faaliyete geçirmek, işgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu çırak, kalfa ve ustaların geliştirilmesini sağlamak, ilgili yasal düzenlemelere göre eğitim faaliyetlerini yürütmektir. Bu doğrultuda zorunlu temel eğitimi tamamladıktan sonra, gerçek iş ortamında fiilen çalışmak suretiyle meslek öğrenmek isteyen 15 yaş ve üzerindeki vatandaşlarımızın teorik ve pratik mesleki eğitimlerinin bir programa göre yapılmasını sağlayarak, onları ülkenin ihtiyaç duyduğu becerili işgücü haline getirmektir."
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Örgün
Saatler : 08:00-17:00 (TAM GÜN)
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Ulaşım Sanayi-Bağlar minibüsleriyle sağlanmaktadır.Kalkış noktası: Hakkari Belediyesi yanı.
Yerleşim Yeri : Aşağı Merzan Mah. Sanayi Sitesi Karşısı Merkez / HAKKARİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :